sunnuntai 12. toukokuuta 2013

MÖKKIELÄMÄÄ (8

Nipistän silmäni kiinni. On niin lämmin, ei tarvii edes paitaa. Pilven hattarat sinisellä taivaalla näyttävät pysähtyneen. Moottori surraa hiljaa, vene lipuu hitaasti pitkin järven tyyntä selkää. Vain satunnainen linnunlaulu kantautuu jostain kauempaa. Vavat ovat taittuneet hiukan telineissään, kala ei syö. Ei edes yhtä pienen pientä nykäisyä koko viikonloppuna.
   Uistelua, heittelyä, katiska ja verkot. Ei onnistu, ei onnista. Liialla kalaonnella ei meitä ainakaan ole siunattu. Silti. Silti tästä ei voi kun nauttia. Saa vaan lojua veneessä vailla huolia, vailla kiireitä. Kalassa hyvässä seurassa, loputtomasti aikaa. Ei valittamista.
   Myös Joutsan miniä ehdittiin mökkireissulla haastella. Ketsku nappas aivan semihyvän fiilistelykuvan mun ja Joonan minin paukuttelusta! Tais olla ilmaa ainakin ihan pikkasen koparin yli. Oli ihan huippua saada rullata tyhjää miniä ilman paitaa. Musiikkia matka-kaiuttimista, vichyä, ihan liikaa aurinkoa = pelkkää nautintoa! Minin päältä tuli myös dropattua alas, tiukat 1,7m pudotusta ja kolmannella päälle, semipuhdas ja aivan siisti!
    Kun oltiin päästy miniltä takaisin mökille, nälkä oli älytön. Mulla on jonkinlainen intohimo saada tehdä ruokaa, mihin voin tunkea kaiken epäterveellisen. Lopputuloksena on yleensä valtava kasa jotain todella hyvää ja todella todella epäterveellistä! Niin myös tällä kertaa. Jauhelihaa, kolme pakettia pekonia, tortillatarvikkeita, nachoja, sweet chili -kastiketta. Kaikki yhteen ja toivotaan parasta. Vaikka itse sanonkin, huippuhyvä setti! Kaloreita tästä ateriasta tuli varmasti enemmän kun laki sallii, vaan en oo ihan varma, voiko luuranko lihoa.
   Kesä on jo niin lähellä ja tää mökkireissu oli mainio lähtölaukaus kesäfiilikseen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti