sunnuntai 5. toukokuuta 2013

EVERYTHING, ROLLIN' IS ALL THAT AND MORE

Harmaat, valtavat sadepilvet ovat peittäneet taivaan. Ne lipuvat hiljalleen eteenpäin. Sade lakkasi kuudelta, Jampan mini saatiin aika pian sen jälkeen kuivaksi. Ei huonosti, sillä rullamaan ollaan yritetty jo kahdestatoista asti! Noh, kyllä me pelattiin biljardiakin välissä. Niin ja kahviteltiin.
   Näytän keskisormea kameralle. Nyt aletaan päästä asiaan, nimittäin kaiuttimista musiikkia, innokas kameramies, ja mulla rullat jalassa! Rakastan sitä, miltä bleidit tuntuvat jalassa. Rakastan ja rakastun aina uudelleen. Tällä tiellä haluan pysyä pitkään. Nyt ja aina, rakkaus rullaukseen, se on ikuista.
   Kulmarauta kilahtaa, kun droppaan sisään minin pienestä päästä. Pumppaan mahdollisimman paljon vauhtia. Fisu napsahtaa ison päädyn kulmarautaan. Hätäinen gräbi ja ländäys. Dämn, tähän temppuun pitäis oikeasti panostaa enemmän. Fisu on kuitenkin kaikkein näyttävämpiä temppuja!
   Ao top acid napsahtaa täydellisenä lukkoon kolmannella. Joona pilaa kuvan, koska käy hitaalla ja näyttää tyhmältä. Rullaan. Rullaan kunnes jalat huutaa. Ne huutaa väsymyksestä, ne huutaa onnesta, huutaa muuten vaan. Aletaan olla jo liian väsyneitä. Aika panna pillit pussiin ja suunnata asemalle.
   Eka juna missattiin, eli vielä ehti kuvaamaan kirjaston blokit 180 safetyllä, ekalla päälle tietty. Tokalla puhtaana. Valtsu kiittää, kuittaa ja rakastaa omaa elämäänsä.

Great shred, too damn great shred!
   





Nautin, fiilistelen, hengitän. Hengitän elämää. Omaa elämääni. Elämää jonka seppä olen.

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti