keskiviikko 28. elokuuta 2013

Dream come true, lucky me.

Istahdan citykäytävällä sijaitsevan fazerkahvilan nurkkapöytään laskien höyryävän kahvikupin eteeni. Suomen makein spotti odottaa mua jälleen kerran. Viimesyksyinen ihastus, katu-uskottava, ghetoista thugein, Polarside! Spraymaalilla tuhritut, betonilla tuunatut betoniporsaat. Voiko ihminen toivoa muuta!
   Viimesyksyn kuvausreissu Polarille oli menestys. Ainakin mun mielestä. Anna otti mulle ihan mahtavia rullauskuvia, aina kanvaasiksi asti! Tällä kertaa ei kameravärkkejä sattunut mukaan, mutta fiilistä sitäkin enemmän. Luvassa varmasti cooleimmat jibbailut piiitkään aikaan!
   Kiskon kahvia kuin pakko-oireinen, en malta pysyä ollenkaan paikoillani. Jalat, mieli, kaikki huutaa kohti metron rullaportaita ja tuttua huminaa metron hidastaessa laiturille. Oon melko varma siitä, elän loputonta rullausta varten. Kun sitten joskus kuihdun, kuolen pois, voi, kun taivas täynnä betoniparkkeja ois. Muuta en pyydä. Tekotaiteellisuus sikseen. Kulautan loput kahvit kurkkuuni, laitan kuulokkeet korviin ja pujahdan ulos kahvilasta joka suuntaan poukkoilevaan, loputtomaan ihmismassaan.
 
Tuuli puhaltaa mereltä, valtavat teollisuuskoneet takovat kauempana kuin patarummut, betoniviidakko vaikuttaa autiolta ja rapistuneelta. Paikka on ihan mahtava. Iltapäivän hiljaisuudessa lepää myös kalasataman DIY-skeittiparkki (=Do It Yourself), missä alkulämmöt! Skidisti epätasaset kaaret ja omatakeinen parkki on mun makuun, sillä mahdollisuudet toteuttaa itteään paranee aina vaan! Mun raamattuun mahtuu tasan hazardit jibit ja vanhakoulu.
   Parit kevyet lainit ja spotille. Polarside on just sellanen kun muistin! Näihin saa ihan mitä vaan luovuudella ja hyvällä tatsilla. Luomisen tuska tuntuu aluksi ylitsepääsemättömältä. Rakastan rullausta, mutta tää spotti vaatii todella paljon kärsivällisyyttä ja totuttelua. Silti, suomen paras.
   Parin hyvin onnistuneen tempun jälkeen leveä hymy kohoaa huulilleni. Disaster bs farvejotain, topsoul, topacid, ao soul ja loputtomasti pelkkää rullailua ja aireja! Valitettavasti puhti ei riitä loputtomiin, vaikka intoa olisi painaa vaikka vuorokauden ympäri. Auringon kääntyessä laskuun keräilen kamani takasin reppuun ja suuntaan kohti harmaata arkea.

Kalasataman DIY
Polarside
Viimevuodelta! Pornstar (c) Anna Jalkanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti