keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

hengähdystauko

Vihdoinkin musta tuntuu, että saan pysähtyä, hengähtää vähän. Loppukesä on suunnitelmista täysin tyhjä. Niin vapaa fiilis. Ei enää pakollisia menoja ja kuluja, kiirettä tai väsymystä ylisuorittamisesta! Jes. Toissapäivänä tuli käytettyä loput rahat enemmän ja vähän vähemmän fiksusti. Ostin kerrankin kunnon kuulokkeet, Marley merkkiset napit. Ihan älyttömän doupit! Loput rahat menikin sitten tarkastusmaksuun ratikassa arabian skeittiparkilta tullessa.
   En aio enää tän kesän puolella kiirehtiä yhtään mihinkään. Aion kuluttaa päiväni puulilla rentoja laineja, flättireilejä ja asteita paukutellen. Koitan napata inspiraation ohuen ohuesta virrasta kiinni ja liitää sen mukana, koitan keksiä smuutteja komboja ja vanhankoulun kikkailuja.
   Tosiaan, suuriakin suuremmat pahoittelut. Mulla on kirjotustyyli ja inspiraatio aika pahasti hukassa. Lupaan napata siitä ensi tilassa uudelleen kiinni ja kirjottaa taas pitkiä, oikeasti hyviä, tai ainakin parempia juttuja! Nytkin sain juuri ja juuri aikaiseksi muutaman rivin. Muutaman rivin, ettei blogi kuole kokonaan pystyyn. Pahoittelen, koitan korjata asian!
 Aafuckinmen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti