sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Tempus fugit. Aika rientää.

En varmasti ole ainoa, joka hukkaa ajantajunsa kesälomalla. Oon jopa huono vastaamaan siihen, että mitä on  tullut puuhailtua viimeaikoina ja kenen kanssa. Missä pyörin, mitä teen, mihinkään ei ole tarpeeksi aikaa. Päivät menee kuin siivillä ja voin hyvällä omalla tunnolla sanoa nauttivani joka hetkestä. Kesäfiilis on ottanut mut haltuunsa aivan kokonaan, päästä varpaisiin ja enemmänkin!
   En vaivautunut katsomaan, milloin oon viimeksi blogia kirjotellut. Viimekerran jälkeen oon ainakin ehtinyt käydä Rock The Beachissa. Billy Talent ja Stonesour oli ihan uskomattomia! Rakastan livekeikkoja. Saa hyppiä, saa huutaa, huutaa kurkkunsa käheäksi, huutaa lisää. Billy oli mulle ihan ehdoton ykkönen, varsinkin Surprise surprise ja Viking death march, ihan mielettömiä! Meno oli ihan huippu, ihmiset mukavia ja Greendayta kelpasi päivän lopuksi katsella vähän kauempaa nurtsilta ilta-auringossa.
   Just nyt istun mökillä toshiban, ylihitaan läppärin äärellä ja näppäilen pitkästä aikaa rivejä blogiin. Tänään oli ihan huippu päivä! Lähdettiin päivällä Eemelin ja Annan kanssa heinolaan, rullailemaan ja chillailemaan. Gäbit (ei tietty suurimmat) on nykyään omia lemppareita. Niitä on aina kiva heitellä, jos niistä saa kuvan tai videopätkän muistoksi. Myös kiva cess-slide fishbrain stall tallentui kameralle! Kiitos siis annalle kuvista!
 
Makeita päiviä, niin makeita päiviä.




1 kommentti: