lauantai 5. lokakuuta 2013

Laidbackday

Uusi jakso alkoi tällä viikolla, Kriska löytyi taas kirjapinojen alta ja treenattua on tullu hiukkasen enemmän kun älyttömästi. Koko viimeviikolla en oikein ehtiny availla konetta, saati sitten kirjottaa blogia, sillä oon ollu lähes kaiken aikaa kiinni urheilussa. Ja on niitä tuloksiakin tullu. Painoa oon saanu järisyttävät kaks kiloa lisää ja reilitatsi alkaa vihdoinkin olla paranemaan päin!
   Tänään on eka lepopäivä sitten tiistain. Oli ihanaa nukkua pitkään ilman pelkoa kohta rämisevästä herätyskellosta, puhumattakaan vähäisistä yöunista. Aamun selailin netistä selkä- ja hihamerkkejä mun tulevaan farkkuliiviin, mistä tulee varmaan maailman makein! En kuitenkaan paljasta vielä enempää ;). Sit äitin kaa kauppaan ja hampurilaistarvikkeita ostamaan!
   Kuuluisat Kuppilat on ehkä coolein ruokaan liittyvä ohjelma mitä telkkarista voi nähdä. Rakastan järjettömän kokoisia, täynnä makua olevia ruokia. Jossain jaksossa esiteltiin hampurilaisia, joiden pihvit oli täytetty erilaisilla mausteilla ja juustolla, päätin kokeilla itsekkin.
   Omien hamppareideni pihvit täytin pekonilla ja emmetalin punaleimalla ja päälle vielä paljon cheddaria! Ehdottomasti parasta lihomisruokaa löhämispäivään! Suosittelen lämpimästi kaikille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti