lauantai 15. kesäkuuta 2013

Bacon and coffee... BACONCOFFEE!

Valtsun kokkinurkkaus. Ensimmäistä kertaa täällä! Karkotan varmaan kaikki lukijat tällä, joten myös viimeistä. Jokatapauksessa, päästin mun luovuuden tänään valloilleen ja toteutin pitkään pään sisällä ajelehetineen idean.
   Kaikki rakastaa pekonia. Varsinkin minä, ikilaiha ruoan ystävä. Ja kahvia tietty. Pekoni ja kahvi, niillä lähtee aamu takuuvarmasti käyntiin. Myös tänään. Pekonin tiristessä pannulla (mä ja koira niitä jo kuolaten), muistin tän idean. Mitä jos yhdistäis pekonin ja kahvin? Ei tarvitsis miettiä että kumpaa laittaa suuhun! Tai ei tarvitsis syödä pekonia nopeasti että sais hörpätä kahvia ja sais syödä lisää pekonia ja taas hörpätä kahvia! America, here i come.
   Tuumasta toimeen siis. Rapeiksi paistuneet, talouspaperin sisällä vielä rapeammaksi nopeasti kuivatetut pekonit tehoseikottimeen, kahvia ja tilkka maitoa. Kone surahtaa käyntiin. Tuijotan haltioituneena koneen sisällä myrskyävää, ihan just valmista, pekonikahvia. Koiralla on ymmärtämisvaikeuksia. Syökö se taas kaiken pekonin itse.
   Vihdoin tää ruokamaailman frankenstain on valmis. Kaapista mörkömuki (kuuluu teemaan), kuva ja nauttimaan! Oikeastaan, ei hassumpi idea. Maistuu melko tavalliselle maitokahville, mutta pieni vivahde pekonista mukana. Ja tietysti pikkuruisia pekonin palasia, mutta sehän on vaan plussaa!
   
Mä lähen nyt vähän hissan kirjaa tavailemaan ja sit rullausta koko päivä! Aamen!






























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti