maanantai 18. maaliskuuta 2013

WELL YEA, MONDAY. NOTHING TO COMPLAIN ABOUT!

Kun heräsin aamulla, maanantai jyskytti päässäni. Painostavana, masentavana, liian synkkänä, vittu. Mitenköhän tästä selviää. Junaan tulee kuitenkin taas kiire. Fuck, fuck, fuck. Huolet unohtui kun tulin suihkusta. Äiti osasi yllättää ihanasti! Aamupalaksi äiti oli tehnyt smoothieta, sekä keittänyt puuroa ja kahvia! Huh, ei pidä tuomita päiviä ennen kun ne on edes alkanu!
  Koulupäiväkin oli aivan jees! Ylitylsä ruotsintunti oli atk-luokassa, edelleen ylitylsä. Facebook pelasti kuitenkin, ainakin jollakin asteella. Seuraavaksi äikkä oli peruttu. Lähdin siis erään ystiksen kanssa kahville. Huojuvista ideoistaan tunnettuna, ystäväni keksi kesken kahvittelun, että kiivetään jollekkin katolle! Tottakai tälläseen pitää lähteä mukaan! Ehdotin että kiivettäisiin järvenpään kirkon katolle ja suunnitelma oli toteutusta vailla valmis!
  Että pääsee kirkon katolle, pitää nousta puun kautta pienemmälle katolle, josta pääsee sitten tikkaita pitkin kirkon katolle. Olin onnistunut kiipeämään puuhun, kun vastuuntuntoinen herrasmies tuli huomauttamaan, ettei katolle saa kiivetä. Pyysimme nöyrästi anteeksi, odotimme että mies oli poistunut näkökentästä ja uusi yritys! Tällä kertaa pääsimme tikapuille asti, mutta sama herrasmies tuli jälleen kummastelemaan touhujamme.
  Hävetti hiukan. Noh, kävelimme vajaat sata metriä ja kiipesimme, tällä kertaa onnistuneesti, seurakuntatalon katolle! Tiukat puoli minuuttia auringon ottoa katolla ja vastuuntuntoiset ihmiset taas kimpussa! Siinä kohtaa päätettiin jo myöntää tappio, kuunneltiin saarna ja painuttiin takaisin koululle.
 Kotiin oli huippua tulla. Kävin matkalla kaupasta ostamassa Ben & Jerry'sin Cookie Dough jäätelöä. Tänään myös pikkusisko yllätti ihanasti! Hah, huippu perhe mulla. Olen pekonin suuri ystävä ja onko parempaa yllätystä, kun saada oikein rapeaksi paistettua pekonia ja munia heti kun saapuu kotiin? Ei taida! Jälkkäriksi kahvia ja Ben & Jerrysiä, niin ja syventymistä tuntemattomaan sotilaaseen!



Älkää vaipuko maanantaimasennukseen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti