sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

SO MUCH THINGS IN MY LIFE RIGHT NOW

En oo paljon ehtiny blogia viimeaikoina availla. Tai sitten en oo jaksanu. On ollut kiireitä, ihmissuhdeongelmia ja ongelmia joista en puhu muille kuin luotetuimmilleni. Vituttaa, pelottaa, enkä voi vaikuttaa asioihin oikein mitenkään. Viha sumentaa helposti mielen.
   Noh, jokatapauksessa. Niin kauan kun pysyn edes vähän järjissäni haluan tehdä asioita joista oikeasti pidän. Nauttia ystävieni seurasta, bleidata, juhlia! Tätä kaikkea olen onneksi saanutkin tehdä viimeaikoina!
   Tamro on valmis. Ensimmäiset lainitkin on jo kuvailtu. Muutama jokelan pikkunisti on löytänyt tamrosta uuden hengailupaikan mutta eiköhän ne lähde kun tarpeeksi ärähtää. Oon alkanu tekemään tamropätkää. Siitä tulee todella cool! Sen verran voin ainakin vihjasta että luvassa on roppakaupalla uusia bleidaustemppuja (kuka hitto kuvaa vanhoja???) sekä myös mikkihiiri-maskilla fiilistelyä.

   Maski oli jonkin sortin päähänpistos. Halusin edittiin jotain uutta ja koska koiran haukun matkiminen sopii ghettoon, päätin lähteä etsimään bulldog-maskia. Foorumin pilailupuodin hyllyistä ei bulldog-maskia ollut saatavilla. Mikki Hiiri on silti dope!!
   Kontulassakin oon ehtiny käydä rullaamassa! Siinä hallissa on fiilistä! Napit korviin ja antaa rullien viedä. Uudet temput ja bängerit syntyy kuin itsestään. Kun jokin huippu idea tulee päähäni, lähden sitä yleensä toteuttamaan sen kummemmin kyselemättä itseltäni, riittääkö taidot? Taidot ei aina riitä. Välistä oon varmana ollu huvittavakin näky jysähdellessäni perse edellä lattiaan. Yrittänyttä ei silti laiteta.
   Eilen kävin tamrolla rullailemassa. Menin vasta neljältä ja alkoi jo hämärtää, joten lähinnä otin tatsia ja ehkä vähän jotain uuta jibbailua. Ainakin puista pöytää lähti ylöspäin fahrvergnugen chess to bs fahrvegnugen. Ei siis mitään suurta tällä kertaa. Still fun and inspirating!
   Tänään on ollut hyvä päivä. Heräsin aamulla yhdeksän aikaan. Sängystä sain itseni ylös kymmeneltä. Aamupalaksi tein amerikkalaisia pannukakkuja. Täytteeksi paistettuja banaaneja, mansikoita, kermavaahtoa ja vaahterasiirappia! Kahvin kanssa ja puheet paremmasta aamupalasta on valetta! Aamunpalan jälkeen sain pakotettua itseni koiran kanssa metsälenkille. Puoltoistatuntia reippailua ja lumityöt. Kouluhommia ja nyt blogia.
   Pienet pahoittelut vailla katumusta etten ole blogia vähään aikaan kirjoitellut! Koitan korjata tilanteen ja tamropätkästä teen tänne sitten taas pidemmän jutun. Se on lupaus! 

STAY TUNED MY PEOPLE!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti