perjantai 12. huhtikuuta 2013

GREAT DAY

Siemaisen kahviani. Kello näyttää kymmentä, hyppytunti. Kevät tuntuu jääneen jonnekkin, ulkona on sumuista ja kylmää. Päivän suunnitelmat on vielä ihan auki. Miksipä niitä stressaamaan, aina löytyy tekemistä. Kaivan kännykän taskusta, parinkympin samsung. Alan näppäillä päivän blogijuttua. Äsh, pitää laittaa ennakoiva tekstinsyöttö päälle. Joo niimpä niin, ei näin halvassa puhelimessa. Lasken puhelimen pöydälle.
   Kulmakonditoria on melko tyhjä, on vasta aamu. Silti melua riittää, viikottainen tavaralähetys saapui juuri. Asiakkaat puhelevat hiljaa keskenään, vitsit, ois pitäny pyytää joku lintsaamaan. Lukaisen hissassa käsitellyn kappaleen paremman tekemisen puutteessa. Loput kahvista ehtii jäähtyä ihan kylmäksi, juon sen mahdollisimman nopeasti, etten huomaisi kylmän kahvin pahaa makua. Kello näyttää varttia vaille yhtätoista.
   Kaivan povarista Jenkki Enjoy purukumirasian, vadelman ja lakritsan makuista purkkaa. Kiskon takin niskaani, kuulokkeista Slipknot, oon löytäny tän bändin uudestaan. Nostan kahvikupin pöydältä ja lähden laahustamaan ulko-ovea kohti.


Koululla oppilaat ovat jo päässeet tunneilta. Joona soittaa ja kysyy voinko lintsata seuraavan tunnin. Koska se on päivän viimeinen tunti ja olen tunnollinen oppilas, kieltäydyn. Edellinen oli vale. Kolme lautasellista jauhelihakeittoa. Se ei oikein maistu millekkään eikä edes täytä mahaa. 
   Koitan suostutella Joonan lähtemään helsinkiin, beamhillistäkin kuulemma saa kenkiä. Ainiin. Viedään astiat pois ja suunnataan autolle. Toyota avensis hurahtaa kiltisti käyntiin, levyltä Leevi and the Leavingsin itkisitkö onnesta. Pakko laulaa mukana. Suomalaisten mukana on aina pakko laulaa, jos osaa sanat.
   Mulla ei mee ikinä liian pitkään löytää itseäni miellyttäviä vaatteita. Sovitan ruskeita Supran kenkiä. Just hyvät! 65 euroa, kenkälaatikko katoaa paperikassin uumeniin. Pitää vielä mennä kattomaan jos Jack & Jonesista löytyis jotain paitaa.
   Helposti! Semismuutti paita, joka sopii hyvin kenkien kanssa. Kello näyttää vasta yhtä, istutaan prisman kahvilassa juomassa teetä. Sitruunan makusta, sellanen keväisen raikas! Taskunpohjalle jäi kolikoita teen ostamisesta, ne voi vaikka pelata jokeripokeriin. Voitan muutaman euron, enkä jaksa heti hävitä niitä. Kolikot kilisevät matkallaan taskun pohjalle. Suuntana on juna-asema ja jokela. Tänään vois mennä tamrolle pitkästä aikaa.


   Kotoa en suoraan jaksa tamrolle lähteä, edes välipalan jälkeen, vaan tilaan (hui!) varustelekasta kolme maastotakkia bleidausvaatteiksi! Ylisiistiä ja jännittävää nähdä mitä niistä tykkään. Mulla on jo rakas maastoliivi varustelekan maastotakista leikeltynä. Eli odotukset korkealla!
   Raskas pilvipeite kätkee auringon taakseen, täällä taas. Nykyään näille seinille ilmestyy viikottain toinen toistaan siistimpiä graffiteja. Tiistain jälkeen ainakin yksi uusi taidonnäyte tekee meiän ghetosta entistä törkeemmän!
    Kello on kuuden paikkeilla, armoton metallikomppi tulvii napeista korviini. Keskity. Pääsalin parempi puolikas on jäässä, eli pakko tehdä pelkkiä kurbitemppuja. Se ei haittaa, ne on kuitenkin huippukivaa jibbailua! Bs savannah, fullcab ao soul, fs savannah, top acid, inspin bs savannah, kolmoset kaikista normi ao tempuista, rentoja ja semisiistejä! Hurricane soul on ainoa kurbitemppu, minkä hinkkauksesta tulee pää kipeäksi, ylirasittava ja liikaa keskittymistä vaativa! Tänäänkin sain vaan yhen huonon päälle. Vaan eiköhän sekin tässä tule ajan kanssa tatsiin kun vaan malttaa ainakin sen yhden onnistuneen joka kerta, edes huonosti onnistuneen!
   Puoli kahdeksan maissa alkoi riittää tälle päivää, nyt vaan kotiin, blogijuttua kirjoittamaan ja saunaan rentoutumaan!





   Hei hyvää viikonloppua kaikille ja lupaan kirjotella uudestaan viimestään maanantaina!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti