torstai 18. huhtikuuta 2013

PISAROITA

Ulkona sataa, tihuttaa vettä. Satanut jo yhdestä asti. Tamro on hämärä, karusti kaunis. Rullat tuntuvat jalassa hyviltä, yhdentoista tunnin yöunet ei anna väsymykselle sijaa. Bleidauslista tarjoilee pelkkää huutoa, just hyvä. Neljä skeittaria mun lisäksi.
   Tatsi on maukas, rento. Kaikki kurbitemput menee ekalla päälle, nailed em'. Lisäsin kurbitemppujen loputtomaan listaan tänään inspin ao top acidin. Pari kevyttä semipitkää liukua, enemmän mokia, mutta pari liukua silti! Funboxista 360 safety, nailed it. Kolmosethan ei oo mitään uutta mutta läpimädästä funboxista nekin on voittoja. Ei varmaan mitään kunnolista uutta, pelkästään astetta rennompaa paukuttelua, joskus näinkin!
   Maastotakeista on tullu mun uus inspiraation lähde! Ihan sama näytänkö joltain skinheadilta tai mitä ihmiset ajattelee, mutta maastotakit on dope! Liian dope. Mun varustelekasta tilaamat takit tuli toissapäivänä ja oon rakastunu! Erityisesti saksan armeijan takki on cool, koko rahan arvonen! Kahden euron arvonen. Nothing more to say, pysykää linjoilla!

Ryhti ennenkaikkea!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti