tiistai 2. huhtikuuta 2013

GREAT MORNING SHRED !

Kello kahdeksan aamulla. Herätyskello rämähtää soimaan. Torkutan puoli tuntia. Koulu alkaa vasta yhdeltä. Sitä ennen aamusessarit tamrolla. Kello soi uudelleen. Kampean itseni suihkuun. Lihakset tuntuvat väsyneiltä, silmät on painua kiinni. Ehkä tää väsymys johtuu kellojen kääntämisestä eteenpäin. Ryhdistäydy, piristy, jotain.
   Suihku kiinni. Kahvia, patonkia, rahkaa. Aamupala. Istun keittiönpöydän ääressä, talo on hiljainen. Mun mielestä kahvi maistuu toffeelta kun siihen laittaa maitoa. Toistaseksi kukaan ei oo ollu samaa mieltä. Annan katseeni viipyä vielä hetken ulkona avautuvassa maisemassa. Aurinko saa keväisen hangen kimaltelemaan. Kauempana oleva metsä on hiljainen, liikkumaton.


Nappaan pikkusiskon punaisen digikameran, sujautan historian kirjat reppuun. Tänään voisi laittaa jotain freesimpää päälle iänikuisen maastoliivin sijaan. Iänikuinen beige kauluspaita, mistä oon leikannu hihat pois. Just smuutti harmaan hupparin päällä! Anteeksipyyntöni, mun bleidausvaatteet on aina harmaat farkut ja huppari, liiveissä vaihtelen kahen välillä. Razor genesys 9.1, upouudet! Näitten jalkaamuotoutuminen makso mulle yhden mustuneen varpaankynnen. Vaan väliäkö sillä kun rullaus on pelkkää unelmaa!


Jätän takin ja hanskat naulakkoon. Ulkona on häikäisevän valoisaa. Ja lämmintä! Kevät. Awesome. Ihan liian awesome! Vedän kuulokkeiden piuhat paidan ali. "Täällä metrossa maailman lauluja kirjoitan. Lauluja siitä mitä mä nään ja mitä tunnen sisällä pään--". Tiet ovat kuivat, aurinko paistaa, pilvetön taivas. Kelpaa polkea. Polkea kohti unelmiaan. Tänään mun unelma on tamro. Sen sileät betonilattiat, itsetehdyt ditsit ja kornerit. Vahatut ikkunalaudat. Kurbi ilmastointikanavasta. Mahtia.



Jätän pyörän nojaaman ränniä vasten. Sulanut vesi tipahtelee pisaroina alas katolta. Kiipeän valkoisia, seinästä puoliksi irronneita tikkaita ylös. Askeleideni kaiku harhailee yksinäisenä tamron yläkerrassa. Yksityisalue, pidä koirasi kytkettynä.






 Tassuttelen pienen kierroksen pääsalin ympäri. Kiskottelen. Vedän bleidit jalkaan. Vaihdan bleidauslistan soittimesta. Soittimen vilkkuvalot, bassoeffekti, hiljainen aamu, tehdas, kaiku. Megadethin Last Rites/Loved to Death. Alan tahkoamaan läpi kurbitemppuja. Kaikkien läpi käymiseen menee tunnin verran. Rentoa ja välttämätöntä tatsin ylläpitämiseksi!
  Aikaa ei ollut alunalkaenkaan liikaa ja lopun ajastani käytin ehdottomaan lemppariin eli korkeisiin ikkunalautoihin, joihin pitää hypätä ditsin kautta. Lamb of God on juuri sopivaa musiikkia kun pitää saada vähän aggressiivisuutta ja asennetta rullaukseen. Sekä tietysti vauhtia lisää!


Ruf! Ottakaa ilo irti elämästä :)




2 kommenttia:

  1. Njähh Tarmo näyttää ihan huippu hyvältä! Vaikee edelleen uskoa että saitte sen noihin kuoseihin niin lyhyessä ajassa!
    KAHVI MAISTUU TOFFEELLE MAIDON KANSSA! jos laittaa sokeria. Etenki tää leikkimurukahvi mitä nää aussit rakastaa. Kelaa, etten oo saanu OIKEETA kahvia tyyliin kahteen kuukauteen!! Nyyhkis.
    Viuu, seuraavaa postausta odotellessa! :))

    VastaaPoista
  2. Hahaa se on kyllä ihme mutta se alkaa jo hajota käsiin :/ JEEEE HUIPPUA VIHDOINKIN JOKU JOKA ON HOKANNU SAMAN MUN KANSSA :) !! sun pitää sitten kun tuut suomeen niin juoda oikeeta kahvia ausseissa vietetynkin ajan edestä :D ! koitan bloggailla enemmän koeviikon jälkeen :)

    VastaaPoista