perjantai 1. helmikuuta 2013

DREAMS AND EASY FRIDAYS

Istun kahvilassa. Edessäni minulla on kuppi kahvia, ympärilläni istuu pääasiassa vanhuksia. Tunnelma on rauhallinen ja mieleni on tyyni, bleidit odottavat repussa. Enää vartti. Vilkaisen vielä ulos kahvilan ikkunasta kontulan katunäkymää. Ankea. Perjantai ei vielä näy ihmisten kasvoilta, ei alkoholia, ei nuoria ihmisiä parhaimmissaan. Ohi lipuu ambulanssi.
Nousen ylös, tartun laiskasti reppuun ja lähden suuntaamaan hallille. Odotusta ulkona kestää viitisen minuuttia. Skeittareita ehtii kokoontua ovelle parisenkymmentä. Jos polttaisin tupakkaa, tämä olisi varmasti otollinen hetki.
Ovet avataan. Kohta se alkaa taas, nautinto, intohimo, elämä jota niin kovasti haluan. Kiihtymys täyttää mieleni. Bleidit repusta, ne ovat muistoja täynnä. Nopea venyttely. Napit korviin.Vedän henkeä. Ensimmäinen potku. Tatsi on uskomaton. Lähestyn kurbia ja valmistaudun ensimmäiseen temppuun. Ulkomaailma unohtuu. Tästä tulee hyvä päivä.
Päivästä tosiaan tuli hyvä! Halli täyttyi nopeasti ihmisistä, mutta innokas rullaaja löytää aina tilaa. Rennolla fiiliksellä aika kului todella nopeasti ja uusi lempparikin löytyi! Omasta mielestä varsin hyvällä vauhdilla sain tehtyä elämäni ensimmäiset chess slide over bs unityt. Ei mitään vaikeaa, mutta jibbailuna ihan kuningas !
Päivän toivebängeri eli zero makio 360 jäi laiskuuden vuoksi zero makio satakasikymppiseksi, mutta enskerralla sitten! Aina ei voi voittaa, vaan voittajafiilis jäi kuitenkin!
Nyt alaselkää särkee ja reidet kramppaa, mutta äidin ruuat tekee ihmeitä! Lasangea ja pannukakkua, siinä kaksi hyvää syytä lisää olla onnellinen!

Valtsu kuittaa ja peukuttaa!


2 kommenttia: