sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Wanhat



Anteeksi rakkaat mahdolliset lukijani! Wanhat on vienyt niin paljon aikaa etten oo ehtiny kirjottelemaan! Oon kuitenkin aikataulussa sillä lupasin viimeistään sunnuntaina wanhoista juttua kasaan lyödä.
Wanhat oli mahtavat. Takana armoton treenaus ja tanssikuvioiden epätoivoinen mieleenpainaminen. Kaikki palkittiin.
Torstai, vanhemmille tanssiminen. Tanssimminen puku päällä. Tanssiminen ensimmäistä kertaa yleisölle. Jännitti niin paljon. Kaikkein pahinta oli odottaminen. Minuutit tuntuivat kuluvan liian hitaasti. Ne kuluivat vähintään kymmenen kertaa normaalia hitaammin. Mitä jos mokaan? Entä jos astun parini mekon päälle? Pakko onnistua. Kädet hikosivat. Onkohan hiukset hyvin? Pakko onnistua.
Kysymysten tulva pääni sisällä oli loputon. Kysymykset virtasivat vuolaana, valtavana purona. Jokena. Koskena. Niagaran putouksina. Kunnes vihdoin. Musiikin ensimmäiset tahdit valtasivat ilman.
Hymy ei tainnut sittenkään yltää ulos asti. Noh, komeina ja kauniina ollaan silti!
Astellessamme sisälle saliin jännitys alkoi helpottaa. Iso kivi oli vierähtänyt sydämeltä. Nyt uskalsi taas hengittää. Ja hymyillä. En ole kyllä ihan varma hymyilinkö oikeasti. En ainakaan kuvista päätellen. Tosi vakavaa. Ihmisiä meitä katsomassa oli paljon, mutta onko se oikeasti niin vakavaa? Ihmisiä ne vaan on.
Elä hetkessä. Jokainen askel tuntui vaaralliselta.

Muistan vieläkin selvästi, kuinka kertasin askeleita päässäni, laskin tahteja. Kuuntelin musiikkia, koitin mennä sen mukaan. Ensimmäiset tanssit olivat silkkaa rukoilua. Keskittymistä, etten tallo Veeran hametta tai kompastele muuten vaan. 
Rukoilu ja keskittyminen kannatti. Montaakaan virhettä ei tainnut tulla, en ainakaan muista yhtäkään! Mitä pidemmälle ja paremmin tanssiminen eteni, sitä hauskempaa se oli! Oli ihan mahtavaa tietää mitä seuraavaksi pitää tehdä ja tietää että se menee oikein. Oli aivan huippua kumartaa jokaisen tanssin jälkeen tietäen niiden menneen nappiin. Tanssijaksi mua ei ole luotu, mutta sain ainakin häivähdyksen siitä, kuinka upeaa tanssiminen voi olla! Just too awesome!






Erityiskiitokset upealle tanssiparilleni Veeralle!



2 kommenttia:

  1. Komee pari! :) Veera on ihan huippu kaunis ja sa komee ku mika! :) Sulla on ollut hyva kuvaaja, koska kuvat on huippu hyvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi paljon kiitos ja oon ihan samaa mieltä sun kanssa :) ! Nää on kai eekan äitin ottamia :D

      Poista