tiistai 5. helmikuuta 2013

WANHAT, GETTING CLOSER

Hymyä, tanssia, ystäviä, iloja. Hyvää ruokaa ja seuraa. Ehkä vähän alkoholiakin. Komeita miehiä kauniine daameineen. Valtsu erityisesti. Wanhat on jo tosi lähellä! Vähän alkaa jo jännittää miten tanssiminen sujuu. Parkettien partaveitsi en ole, mutta ei ole moni muukaan. Ei siis suuria paineita.
On ihan mahtia, kun saa heittää puvun päälle ja olla oikein tyylikkäästi. Aion nauttia täysin rinnoin jokaisesta ylitärkeilevästä hetkestä ja askelkuviosta, jonka muistan. Rahaa palaa enemmän kuin laki sallii, juomista on hommattu puolet ja vielä tartteis jatkoille jotain makeeta päällepantavaa! Varmaan joku päivä suuntaankin muutaman frendin kanssa suureen helsinkicityyn niitä metsästämään.
Entä jatkot? Jatkot, jatkot, jatkot! Niitä ootan innolla. Ja syystä! Saa antaa ajatusten levätä ja antaa alkoholin näyttää suuntaa. Se suunta on samea ja epämääräinen, mutta silti hilpeä! Seikkailusta toiseen, krapula on huomisen murhe.



Löytyyköhän wanhojen jatkoilta vähäpukeisia naisia?
Känniääliö en ole, mutta jatkoista aion ottaa kaiken irti! No ehkä olen vähän känniääliö, ehkä vähän enemmänkin. Lattioita pitkin en sentään konttaa. Tai saa nähdä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti